​Kvaliteten er i fokus

over 20 års erfaring

SPECIALIST I DØRE & VINDUER

streg

Montering af vinduer: Få professionel udskiftning af vinduer lige her

Drømmer du om at få nye vinduer eller nye døre? Så kan du med fordel kontakte Tømrerfirmaet Alt-I-3 ApS, som har stor erfaring indenfor udskiftning af vinduer og døre. Vi kan klare enhver opgave, der omhandler montering af vinduer og døre, og vi hjælper gerne kunder fra vores lokalområde i Smørum, Ballerup og Skovlunde. Vi kommer dog også gerne udenfor disse områder, f.eks. i Stenløse og Ølstykke.

Vi er et professionelt tømrerfirma med mere end 20 års erfaring indenfor faget. Derfor kan vi tilbyde udskiftning af vinduer og døre i alle slags mærker og typer. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så kommer vi gerne og foretager en montering af vinduer og døre lige efter dine ønsker og behov.

Vi arbejder typisk med følgende mærker:

  • Rationel-vinduer
  • Outline
  • Idealcombi-vinduer

Ønsker du andre mærker, kan det dog også sagtens lade sig gøre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting.

Den afhænger bl.a. af, hvilken type af vinduer du vælger samt antallet af nye vinduer. 

Det kan være, du drømmer om at få nye vinduer efter mål, og så er prisen muligvis en anden, end hvis du ønsker vinduer efter standardmål. Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så er vores priser dog altid konkurrencedygtige.​

Hos os finder du en kompetent fagmand, som sætter kvaliteten i fokus ved hver eneste opgave. Det betyder med andre ord, at du altid kan forvente løsninger af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Vi leverer udelukkende holdbare og veludførte løsninger, når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, og hvis du har brug for rådgivning om, hvilke vinduer du bør vælge, så hjælper vi også gerne med det.

Kontakt os for et tilbud på montering af vinduer

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave i forbindelse med montering af vinduer og døre hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon 27 27 32 32 eller e-mail allan@alt-i-3.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af vinduer og døre.​

Indhente et tilbud

Står du med en opgave, du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

streg

​​​Følg alt-i-3 på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

om os

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Tømrerfirmaet Alt-i-3 er en mindre virksomhed uden stor administation. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, en høj og ensartet kvalitet og stor flexibilitet.

kontakt os

​ALT-I-3 ApS

Kløvervej 8B, 2765 Smørum

Telefon: 27 27 32 32

E-mail: allan@alt-i-3.dk

CVR: 32354033