​Kvaliteten er i fokus

over 20 års erfaring

SPECIALIST I DØRE & VINDUER

streg

Professionel udskiftning af vinduer og døre

Drømmer du om at få nye vinduer eller nye døre? Så kan du med fordel kontakte Tømrerfirmaet Alt-I-3, som har stor erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Vi kan derfor varetage enhver opgave indenfor området. Vore lokalområde er Smørum, Ballerup og Skovlunde, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt tømrerfirma med mere end 20 års erfaring inden for faget. Vi kan derfor tilbyde udskiftning af vinduer og døre i alle slags mærker og typer. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så kommer vi gerne og foretager montering af vinduer og montering af døre lige efter dine ønsker og behov. 

Vi arbejder typisk med følgende mærker:

  • ​Rationel-vinduer
  • ​Outline
  • ​Idealcombi-vinduer

Men ønsker du andre mærker, kan det sagtens lade sig gøre.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Den nøjagtige pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige ting. 

Hvilken type af vinduer du vælger samt antallet af nye vinduer. Det kan være, du drømmer om at få foretaget en udskiftning af indvendige døre eller gerne vil have vinduer efter mål. Uanset hvilken opgave vi skal løse, så er vores priser konkurrencedygtige.

Hos os finder du en kompetent fagmand, som sætter kvalitet i fokus ved hver eneste opgave. Det betyder med andre ord, at du altid kan forvente løsninger af høj kvalitet, når du samarbejder med os. Vi leverer udelukkende holdbare og veludførte løsninger inden for udskiftning af døre og vinduer. Hvis du har brug for rådgivning om, hvilke vinduer du bør vælge, så hjælper vi gerne med det.

Kontakt os for et godt tilbud!

Hvis du kunne tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at løse din opgave hurtigst muligt.

Du kan kontakte os på telefon: 27 27 32 32 eller mail: allan@alt-i-3.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud på udskiftning af vinduer.

Vil du ringes op?

Står du med en opgave, du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

streg

​​​Følg alt-i-3 på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

om os

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Tømrerfirmaet Alt-i-3 er en mindre virksomhed uden stor administation. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, en høj og ensartet kvalitet og stor flexibilitet.

kontakt os

​ALT-I-3 ApS

Kløvervej 8B, 2765 Smørum

Telefon: 27 27 32 32

E-mail: allan@alt-i-3.dk

CVR: 32354033